Tipy na vánoční dárky od srdce

11 listopadu, 2020

Fotografie. To jsou ty pravé dárky od srdce, které pod vánočním stromečkem stále dělají upřímnou radost. Proto je neváhejte nadělit nejen vašim blízkým, ale i sami sobě. Nevadí totiž myslet o Vánocích i na sebe. A že zrovna nemáte žádné povedené fotky k darování a vaše fotoalba zejí prázdnotou? Darujte protentokrát k Vánocům poukaz na focení. Vzniknou tak rodinné vzpomínky, které budou těšit vás i vaše blízké na věky věků.

A protože jde o Vánoce, připravila jsem si pro vás dárek i já. Limitovanou edici dárkových poukazů včetně speciálního dárku – foto na dřevě. Do dárkového poukazu si pak můžete vybrat focení, o které máte zrovna zájem.

Dárek pro celou rodinu: Rodinné focení plné emocí

Obdarujte své nejbližší neotřelým překvapením v podobě emotivního focení. Vždyť co je víc, než opravdové okamžiky, které chytnou za srdce. Pojďme společně vytvořit krátký příběh vaší rodiny a zachytit ho do fotografií.

Dárek pro maminky: Focení “Máma a já”

Ideální dárek pro vaši manželku, dceru, sestru, vnučku či jakoukoliv ženu, která je zároveň milující maminkou svých dětí. Darujte jim zážitek se zachycením jejich upřímné lásky.

Dárek pro tatínky: Focení “Táta a já”

Táta a focení? Vždyť on se tak nerad fotí. Bere focení jako mučení a nerad se stylizuje do nepříjemných pozic. A do toho já ty vaše chlapy právě nutit nebudu. Celé focení proběhne přirozeně v zápalu hry. Nebojte se tak obdarovat svého muže, syna, bratra či vnuka. Nakonec budete z výsledku všichni nadšeni.

Dárek pro nastávající maminky: Těhotenské focení

Těhotenství je krásné období každé ženy. Říká se, že snad i to nejkrásnější. O tom už nechme rozhodnout každou ženu zvlášť. Ale to, že si každá žena chce toto období s bříškem zaznamenat, to je jasná věc. Darujte vaší těhotné kamarádce, sestře, dceři či kolegyni v práci možnost vytvořit snímky, které ji zůstanou na očích i ve chvílích, kdy bude na toto období s úsměvem vzpomínat.

Dárek pro čerstvé rodiče: Focení miminka v pohodlí domova

Máte ve svém okolí novopečené rodiče a vymýšlíte, co by jim mohlo udělat radost jako dárek k narození miminka? Oblečků mají dost a prcek z nich stejně brzy vyroste. Darujte jim Lifestyle focení, které bude probíhat v přirozeném prostředí jejich domova. Vzniknou tak vzpomínky v podobě fotografií, které jim zůstanou už napořád.

Našli jste tip na vánoční dárek od srdce, který by mohl být ten pravý pro vaši blízkou osobu? Pokud ano, objednejte si u mě limitovaný dárkový poukaz.

Nenašli, co jste hledali, ale líbí se vám styl, jakým fotím? Pak mě kontaktujte a třeba něco společně vymyslíme.

SHARE THIS STORY